Aktualitet

Dritare.net sjell pamjet e grabitjes së shtëpisë së Nexhmije Hoxhës

Dritare.net sjell pamjet e grabitjes së shtëpisë së Nexhmije

Ilir Hoxha, djali i Enver dhe Nexhmije Hoxhës denoncoi grabitjen e shtëpisë ku jetonte ai, e ëma deri sa vdiq dhe motra Pranvera. Shtëpia e tyre u shemb nga IKMT për t`i lënë rrugën projektit të Unazës së Madhe, por një ditë para shembjes është grabitur. Dritare.net ka qenë në vendngjarje dhe ka publikuar pamjet.

*Marrë nga Dritare.net