Aktualitet

Dy zonat që do jenë 4 orë pa drita nesër

Dy zonat që do jenë 4 orë pa drita nesër

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se ditën e nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Ndërprerja do zgjasë katër orë, nga ora 10 deri në orën 14:00 dhe kjo për shkak të remontit në një nga fiderat e NST Mëzez. Dy zonat e prekura janë: Allgjate dhe Mucaj.

Njoftimin e plotë e gjeni si më poshtë: 

Njoftim për abonentët #Tiranë

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Mëzez, në datën 12 gusht gjatë intervalit.kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona

Allgjate, Mucaj