Aktualitet

Një qytetar godet me grusht Berishën në protestë!

Një qytetar godet me grusht Berishën në protestë!

Video tregon momentin kur një qytetar afrohet dhe godet me grusht Berishën.

Menjëherë kanë ndërhyrë truprojat dhe i janë kundërpërgjigjur. Më pas Berisha ka vijuar parakalimin.

Ndërkaq në anën tjetër të Bulevardit vijon koncerti në nder të 26 liderëve të BE që ndodhen në Tiranë për samitin që po zhvillohet. Një nga ngjarjet më të rëndësishme në 30 vjet në Shqipëri.

Një qytetar godet me grusht Berishën në protestë!

Një qytetar godet me grusht Berishën në protestë!