Aktualitet

Papa Françesku drejt dorëheqjes. Nuk dihen ende arsyet

Papa Françesku drejt dorëheqjes. Nuk dihen ende arsyet

Gazetarja amerikane Megyn Kelly, nga Vatikani raporton se Papa Françesku, mund të japë dorëheqjen.

“Ne jemi në Vatikan për pushime, por raportimet tregojnë se Papa Françesku mund të japë dorëheqjen, nuk është ende e konfirmuar, por po ndodhin shumë gjëra të pazakonshme këtu”, thotë gazetarja.

Ajo shprehet se ka pasur shumë lëvizje sot në Vatikan dhe se është parë një prani e madhe e kardinalëve.