Aktualitet

Eduard Selami shkruan në Twitter për maskat: Po luajmë me zjarrin nëse vazhdojmë kështu

Eduard Selami shkruan në Twitter për maskat: Po luajmë me zjarrin

Një nga shqetësimet e ekspertëve apo përfaqësuesve të institucioneve është respektimi i dy rregullave: mbajtja e maskës dhe distancimi fizik.

Ish-deputeti demokrat Eduard Selami postoi një status në Tëitter, me të cilën i kujton ndjekësve të tij se sa e rrezikshme është nëse nuk respektohen këto dy rregulla.

“Pa maska, pa distancim fizik, po luajmë me zjarrin”, shkruan Selami.

Eduard Selami shkruan në Twitter për maskat: Po luajmë me zjarrin

Ndërkohë Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur që mbajtja e maskave të kthehet në kusht në vendet e mbyllura.