Aktualitet

Eugena Tomini emërohet zëvendësministre e Shëndetësisë

Eugena Tomini emërohet zëvendësministre e

Eugena Tomini është emëruar zëvendësministre e Shëndetësisë.

Tomini bëhet zvëvendësministrja e katërt e Shëndetësisë, ndërkohë që më herët ajo ka qenë shefe e Inteligjencës Epidemiologjike në Institutin e Shëndetit Publik.

Tomini nuk ka zëvendësuar asnjë prej zv.ministrave aktualë, por i shtohet ekipit aktual prej tre zëvendës ministrash të Manastirliut.

Përveç Mira Rakacollit, Albert Nikollës dhe Bardhylka Kospirit do të jetë në këtë post edhe Eugena Tomini.