Aktualitet

Çfarë dimë deri tani për faqen që po shet numrat e telefonit të shqiptarëve dhe disa shtetasve të tjerë?

Çfarë dimë deri tani për faqen që po shet numrat e

Pas lajmit të publikuar në disa media shqiptare dhe portale për një faqe ku shiten numrat e telefonit të qytetarëve shqiptarë, Tiranapost, bëri një kërkim. Zbuluam se bëhet fjalë për një faqe të huaj, ku nuk ka vetëm numra të shtetasve shqiptarë.

Çfarë dimë deri tani për faqen që po shet numrat e

Çfarë dimë deri tani për faqen që po shet numrat e

Çfarë dimë deri tani për faqen që po shet numrat e

Si funksionon?

Çfarë dimë deri tani për faqen që po shet numrat e

Për të aksesuar të dhënat duhet të paguash një tarifë që varion nga 150 dollarë deri në 4000 dollarë. Të dhënat që shkarkohen janë në formatin Excel CSV.

Çfarë fitohet me këtë?

Ata që e tregtojnë e konsiderojnë një biznes nga i cili fiton para, dhe specifikojnë se të dhënat përdoren nga kompani për fushata marketingu.