Aktualitet

Çfarë lejohet sot dhe nesër, nga lokalet, plazhet tek qarkullimi me makinë

Çfarë lejohet sot dhe nesër, nga lokalet, plazhet tek

Ndërsa e shtuna e javës së kaluar ishte shumë konfuze për bizneset dhe qytetarët, me njoftimin në mesditë të premten u qartësua se kjo fundjavë do të jetë pa kufizime për  qytetarët dhe bizneset.

Kjo fundjavë do të jetë e lirë për qytetarët dhe e hapur për bizneset, përfshirë edhe lokalet.

Po ashtu edhe plazhet do të jenë të hapur vetëm për banorët e qyteteve bregdetare

Ndërsa dalja nga zonat e kuqe e ndaluar deri të hënën, 1 qershor.

Ndërsa të dielën do të jetë pa makina.

Çfarë lejohet sot dhe nesër, nga lokalet, plazhet tek

Lexo me shume: