Aktualitet

Çfarë ndodhi në seancën 8-minutëshe të Parlamentit?

Çfarë ndodhi në seancën 8-minutëshe të

Seanca plenare ka zgjatur sot 8 minuta.

Ka nisur dhe vijuar mes zhurmës së bilbilave, përplasjeve verbale dhe kaosit.

Gazmend Bardhi bllokoi foltoren, ndërkohë që replikonte me kryeparlamentaren Lindita Nikolla.

Kjo e fundit hoqi nga rendi i ditës Projektligjin për Amnistinë Penale, për shkak të mosplotësimit të 84 votave.

Ndërkaq Parlamenti miratoi Marrëveshjen mes Italisë dhe Shqipërisë për emigrantët dhe ligjin për ndryshimet në zonat e mbrojtura.

Nga radhët e opozitës, votoi pro ligjit për Marrëveshjen e Emigrantëve me Italinë, Mesila Doda, e cila për mediat u shpreh se Italia është vend mik.