Aktualitet

Festa që i kushtoi vendin e punës zv.komandatit: Video nga brenda anijes ku do organizohej celebrimi

Festa që i kushtoi vendin e punës zv.komandatit: Video nga brenda

Publikohen pamjet e ceremonisë së dasmës që po përgatitej në njërën prej anijeve ushtarake, që i kiushtuan postin zëvendës komandanti të Forcës Detare, Artur Muçollarit.

Festa që i kushtoi vendin e punës zv.komandatit: Video nga brenda

Sipas Ministrisë së Mbrojtjes një veprim i tillë nuk është konform rregullave të sigurisë dhe kjo ka sjellë edhe vendimin për shkarkimin e tij.

Shkarkimi nga detyra ka ardhur pasi nuk ka respektuar rregullat e sigurisë dhe ka shkelur statusin e ushtarakut duke organizuar një event pa dijeninë e strukturave përkatëse”, thuhet në njoftimin e ministrisë.


Në vendin e tij është emëruar shefi i shtabit, gjeneral major Bajram Begaj, i cili prej pak ditësh ka marrë postin e Shefit të Shtabit të FA-së.