Aktualitet

Foto dhe video/ Akset që kanë shfaqur deri tani probleme nga moti i keq

Foto dhe video/ Akset që kanë shfaqur deri tani probleme nga moti i

Në zonat veriore kanë nisur problemet në qarkullim prej motit të keq.

Në Bogë-Theth ka pasur reshje dëbore, në Qafë Thore reshjet kanë qenë me intensitet të lartë.

Aktualisht po kryhet pastrimi i rrugës me borëpastruese.


Aktualisht, probleme ka rdhe në rrugën e Prekalit. Në këtë segment rrugor, qarkullimi është i pamundur për shkak se ka rënie të gurëve dhe rrëshqitje të dherave.

Foto dhe video/ Akset që kanë shfaqur deri tani probleme nga moti i

ARRSH bën thirrje për kujdes të shtuar, përdorimin e zinxhirëve, gomave dimërore dhe respektimin e sinjalistikês.