Aktualitet

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në Gjermani kundër vaksinës për virusin

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në

Disa javë më parë në Gjermani shpërtheu një protestë nga aktivistë të cilët vinin në dyshim ekzistencën e koronavirusit, duke dalë kundër vaksinës dhe rrjetit 5G.

Ka pasur shumë teori konspirative për virusin e ri që izoloi botën prej muajsh, ndoshta edhe për faktin se shkencëtarët vetë thonë se ka shumë të panjohura.

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në
Sot në Tiranë gjatë paradites u mbaj një protestë. Nga parrullat që mbajnë në duar ata dalin hapur kundër vaksinës, dhe kërkojnë rrjeti 5G në Shqipëri të vendoset me referendum. Nuk dihet ende se kush qëndron pas protestët apo personat që e nisën tubimin e paqtë sot që nisi tek Parku i ri Rinia dhe vijoi tek Presidenca.

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në

Çfarë mendoni ju për kauzën e tyre?

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në

Foto/ E vutë re protestën sot në Tiranë? Thirrjet si në