Aktualitet

Foto/ Fundjava e parë totalisht e lirë mbush liqenin e Tiranës me qytetarë

Foto/ Fundjava e parë totalisht e lirë mbush liqenin e Tiranës me

Pas 12 javësh me kufizime, më në fund kodrat e liqenit u hapën për të gjithë qytetarët, pa kufizim oraresh dhe jo me kategori. Të moshuar, të rinj, fëmijë, prindër e të rritur kanë mbushur sot që në orët e para të mëngjesit parkun e liqenit për të shijuar lirinë!

Qytetarët kanë treguar për Klan se heqja e kufizimeve tani ishte vendimi i duhur, por të tjerë thonë se kujdesi duhet rritur, për shkak të numrave të lartë më të infektuar ditët e fundit, sidomos në Tiranë.

Përveç lëvizjes së lirë të qytetarëve, edhe bizneset vijojnë aktivitetin e tyre normal.

I vetmi rregull në fuqi është ndalimi i lëvizjes nga një qytetet i shpallur zonë e kuqe si Tirana në një qytet tjetër.

Shihni fotot si më poshtë!

Foto/ Fundjava e parë totalisht e lirë mbush liqenin e Tiranës me

Foto/ Fundjava e parë totalisht e lirë mbush liqenin e Tiranës me

Foto/ Fundjava e parë totalisht e lirë mbush liqenin e Tiranës me

Foto/ Fundjava e parë totalisht e lirë mbush liqenin e Tiranës me