Aktualitet

Foto/ Ivanka, vajza e Trump po ndërton një fshat turistik në jug të Shqipërisë

Foto/ Ivanka, vajza e Trump po ndërton një fshat turistik në jug

Vajza e Trump po ndërton një fshat turistik në bregdetin shqiptar. Fotot nga projekti janë postuar nga bashkëshorti i saj Jared Kushner dhe janë ripostuar nga Ivanka. Duket se projekti do të realizohet në jug të vendit.

Mediat e huaja si Bloomberg dhe New York Times kanë shkruar në lidhje me këtë investim.

Foto/ Ivanka, vajza e Trump po ndërton një fshat turistik në jug

Vetë Jared, dhëndri i Trump shkruan:

"Të emocionuar për të ndarë disa imazhe të hershme të projektimit për projektet që kemi krijuar për bregdetin shqiptar dhe qendrën e Beogradit".

Foto/ Ivanka, vajza e Trump po ndërton një fshat turistik në jug

Vizita e Ivanka Trump një vit më parë në Shqipëri nuk ka qenë thjesht periudhë pushimesh. Siç duket Ivanka ka qenë duke kërkuar vendin perfekt për të investuar.

Foto/ Ivanka, vajza e Trump po ndërton një fshat turistik në jug

Ky projekt vjen në prag të zgjedhjeve presidenciale amerikane ku edhe pse i pazyrtarizuar, Trump pritet të jetë kandidat përballë Biden.