Aktualitet

Foto/ Monika Kryemadhi dhe Aurela Basha shfaqen gjithnjë e më shumë në takime

Foto/ Monika Kryemadhi dhe Aurela Basha shfaqen gjithnjë e më

Tirananews sjell një foto nga një prej bistrove më IN në qytet ‘TëDuKtu’ ku shfaqet Aurela Basha dhe Monika Kryemadhi bashkë në shoqërinë e njëra- tjetrës.

Foto/ Monika Kryemadhi dhe Aurela Basha shfaqen gjithnjë e më

Foto/ Monika Kryemadhi dhe Aurela Basha shfaqen gjithnjë e më

Jemi në prag fushate dhe zonja Aurela ndoshta edhe me sugjerim të PR në PD është bërë tejt aktive në rrjetet sociale. Ajo ka filluar të postojë më shpesh përveç gatimeve, foto nga përditshmëria e familjes me bashkëshortin Lulzim dhe dy vajzat.

Ndërkaq, në fillim të muajit mars skandon afati i regjistrimit të koalicioneve dhe ende nuk dihet se si do shkojë në zgjedhje opozita shqiptare? A mund të jetë kjo një temë diskutimi mes dy zonjave?

*Tiranapost.al.