Aktualitet

Foto/ Rama në Sarandë, ja më kë drekoi tjetër krah bashkëshortes

Foto/ Rama në Sarandë, ja më kë drekoi tjetër krah

Kryeministri Rama pas pak ditëve në fshatin e Vunoit ka ‘zbritur’ në Sarandë.

Së bashku me bashkëshorten Linda, çifti është fotografuar duke drekuar me kryeministrin e Kroacisë, Zoran Milanoviç, siç duket në këtë foto të shkrepur sot gjatë drekës.

Foto/ Rama në Sarandë, ja më kë drekoi tjetër krah

Foto/ Rama në Sarandë, ja më kë drekoi tjetër krah

Në tavolinë ndodhet gjithashtu një grua dhe një djalë, për të cilët besohet se janë gruaja me djalin Marco të kryeministrit kroat i cili ka zgjedhur të pushojë në Sarandë, por nuk dihet nëse do që qëndrojë me ditë.

Foto/ Rama në Sarandë, ja më kë drekoi tjetër krah

Foto/ Rama në Sarandë, ja më kë drekoi tjetër krah

Liderët politikë anembanë botës po fotografohen teksa pushojnë në bregdet.