Aktualitet

Foto/ Sekreti i dobësimit? Gent Cakaj ndryshon pamje

Foto/ Sekreti i dobësimit? Gent Cakaj ndryshon pamje

Karantina bëri që shumë persona t’i dedikoheshin më shumë vetes dhe pse jo të bënin ndonjë ndryshim.

Ministri i Jashtë në detyrë, Gent Cakaj, e ka shfrytëzuar për t’u rikthyer në formën e tij të mëparshme, para se të komandohej si pjesë e kabinetit të qeverisë Rama.

Foto/ Sekreti i dobësimit? Gent Cakaj ndryshon pamje

Ndërsa pas 2018-së, kur mori edhe detyrën, u komentua pamja e jashtme pasi shtoi shumë në peshë, gjatë izolimit Cakaj duket se i ka vënë qëllim vetes që të rikthehej sërish në formë.

Foto/ Sekreti i dobësimit? Gent Cakaj ndryshon pamje

Në fotot e publikuara prej tij apo nga institucioni që drejton prej muajit prill bie në sy se Cakaj ka rënë shumë në peshë.   

Foto/ Sekreti i dobësimit? Gent Cakaj ndryshon pamje

Ndoshta e ka shfrytëzuar këtë kohë për t’i qëndruar strikt dietave apo duke qëndruar larg drekave apo darkave të punës.

Foto/ Sekreti i dobësimit? Gent Cakaj ndryshon pamje

Ndoshta pjesë e rutinës së tij janë bërë edhe ushtrimet në shtëpi.