Aktualitet

Foto-Video/ Mesdita ndryshe nga Sanatoriumi: Koncert për mjekët dhe pacientët me Covid

Foto-Video/ Mesdita ndryshe nga Sanatoriumi: Koncert për mjekët dhe

Si një formë vlerësimi për gjithë mjekët dhe infermierët dhe një moment ndryshe edhe për të sëmurët me Covid, në Spitalin Shefqet Ndroqi atmosfera këtë mesditë ishte ndryshe.

Foto-Video/ Mesdita ndryshe nga Sanatoriumi: Koncert për mjekët dhe

Ansambli i Valleve dhe Këngës Popullore është mbledhur para Sanatoriumit duke kënduar e kërcyer, duke dhuruar një koncert inkurajimi.

Foto-Video/ Mesdita ndryshe nga Sanatoriumi: Koncert për mjekët dhe

Pamje vërtetë prekëse dhe ndoshta të nevojshme në këto ditë pandemie shfaqen në ekran, ku shihen mjekët nga katet e spitalit të veshur me uniformat anti-Covid, por edhe pacientë duke përshëndetur me duar pranë tyre.

Foto-Video/ Mesdita ndryshe nga Sanatoriumi: Koncert për mjekët dhe

Foto-Video/ Mesdita ndryshe nga Sanatoriumi: Koncert për mjekët dhe