Aktualitet

Fotot/ Si do të duket sheshi pranë Aeroportit të Kukësit

Fotot/ Si do të duket sheshi pranë Aeroportit të Kukësit

Zona pranë Aeroportit të Kukësit, në Gostil do të shndërrohet në një park rekreativ. Zona do t`u shërbejë si udhëtarëve, turistëve, ashtu edhe vendasve.

Fotot/ Si do të duket sheshi pranë Aeroportit të Kukësit

Parku do të ketë si zona të gjelbërta, ashtu edhe ambiente për fëmijë.

Fotot/ Si do të duket sheshi pranë Aeroportit të Kukësit

Fotot/ Si do të duket sheshi pranë Aeroportit të Kukësit

Disa foto 3D i postoi në rrjete sociale kryeministri Rama që shkruan:

"Gati projekti për nisjen e punës së sheshit në Gostil, pranë aeroportit të Kukësit, që do të jetë në funksion të banorëve të zonës por dhe turistëve

Sheshi do të ketë hapësira të gjelbërta, terrene sportive, kënde lojërash për fëmijë, e gjithçka në shërbim të çdo qytetari."