Aktualitet

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!

Vitin e kaluar u ngritën shumë shqetësime lidhur pasaktësitë në tekset shkollore. Por një rrjet mësuesish dhe ekspertësh rregulluan të gjitha gabime.

E mbani mend qendrën rezidenciale në librin e historisë së klasës së katërt, që ishte përdorur si foto ilustruese për fshatin? Tani është zëvendësuar me një foto fshati të mirëfilltë.

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!

Lajmin e ka dhënë Kryeminstri Edi Rama me anë të një postimi në rrjete sociale.

“Një rrjet i tërë mësuesish dhe ekspertësh u ngrit për të adresuar ato shqetësime, çka solli përmirësimet e duhura”, shkruan kyeministri.

Ja disa shembuj në foto nga librat e përmirësuar.

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!

Gabimet në librat shkollorë janë korrigjuar!