Aktualitet

GJKKO shkresë Kuvendit për të marrë në pyetje Sali Berishën

GJKKO shkresë Kuvendit për të marrë në pyetje Sali

Gjykata e Posaçme i ka dërguar një shkresë Kuvendit ku kërkon marrjen në pyetjes së Sali Berishës.

Shkresa është dërguar një ditë më parë dhe është marrë nga protokolli i Kuvendit e është publikuar në media.

Në bazë të ligjit, për të marrë në pyetje deputetë, GJKKO lajmëron paraprakisht institucionin e Kuvendit.

Prej dy javësh dhëndri i Sali Berishës është arrestuar për cështjen e Kompleksit Partizani. Nuk dihet ende nëse marrja në pyetje e Berishës do të ketë lidhje me të.