Aktualitet

Hakerat publikojnë e-mailet e kreut të SHISH

Hakerat publikojnë e-mailet e kreut të SHISH

Hakerat e Homeland Justice kanë publikuar e-mailet e kreut të Shërbimit Informativ të Shtetit, Helidon Bendos në llogarinë e tyre në Telegram.

“Çdo organizatë që qeveritare dhe jo-qeveritare që mbështet MEK duhet të targetohet nga ne”, shkruajnë hakerat.

Hakerat publikojnë e-mailet e kreut të SHISH

Tiranapost.al