Aktualitet

Hapen nga 1 tetori në ambientet e mbyllura: Këto janë rregullat për lokalet dhe restorantet

Hapen nga 1 tetori në ambientet e mbyllura: Këto janë rregullat

Me uljen e temperaturave, qytetarët nuk mund të qëndrojnë më në lokale dhe restorante në ambient të jashtëm. Ministria e Shëndetësisë ka vendosur që të hapen nga 1 tetori këto lloj biznesesh me ambient të brendshëm duke përfshirë dhe pishinat, por siç thekson ministria do ketë një protokoll kundër koronavirusit që është i panegociueshëm. Ndërkaq theksohet se do të vijojnë të mbeten të mbyllura sipas Aktit Normativ të miratuar në muajin Korrik, të gjitha klubet e natës, lounge-bar, pub-e, diskot apo veprimtari të këtij lloji.

Rregullat për lokalet, restorantet dhe pishinat e brendshme i lexoni si më poshtë.

 

Hapen nga 1 tetori në ambientet e mbyllura: Këto janë rregullat

Hapen nga 1 tetori në ambientet e mbyllura: Këto janë rregullat

Hapen nga 1 tetori në ambientet e mbyllura: Këto janë rregullat

Protokolli zyrtar këtu: https://new.shendetesia.gov.al/wp-content/uploads/2020/09/543-14MSHMSUdhezues-i-masave-higjeno-sanitare-COVID-19-ne-bare-ose-restorante-ne-mjedise-te-mbyllura.pdf

Protokolli për pishinat në ambientet e mbyllurahttps://new.shendetesia.gov.al/wp-content/uploads/2020/09/543-15MSHMS-Udhezues-per-masat-higjeno-sanitare-ndaj-COVID-19-per-aktivitetin-e-pishinave-ne-amjentet-e-mbyllura.pdf