Aktualitet

Hapet spitali i ri i Sëmundjeve Infektive në Tiranë

Hapet spitali i ri i Sëmundjeve Infektive në Tiranë

Hapet sot spitali i ri i Sëmundjeve Infektive në Tiranë. Godina ekzistuese u restaurua përgjatë disa muajve.

Hapet spitali i ri i Sëmundjeve Infektive në Tiranë

Spitali Infektiv, brenda Qendrës Spitalore Universitare, shërbeu si spital Covidi gjatë shpërthimit të pandemisë.

Lajmin për rihapjen e tij sot e ka dhënë kryeministri Rama.

Hapet spitali i ri i Sëmundjeve Infektive në Tiranë

“MIRËMËNGJES

dhe me Spitalin e Ri të Sëmundjeve Infektive pranë QSUT, një tjetër pjesë e infrastrukturës së rilindur shëndetësore që sot i vihet në dispozicion publikut, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Hapet spitali i ri i Sëmundjeve Infektive në Tiranë

Hapet spitali i ri i Sëmundjeve Infektive në Tiranë

Tiranapost.al