Aktualitet

I martuar dhe gjysh, ky është 65-vjeçari që abuzoi seksualisht me minorenen

I martuar dhe gjysh, ky është 65-vjeçari që abuzoi

Abaz Doku është 65-vjeçari nga Kamza që abuzoi seksualisht me minorenen 15 vjeç dhe e regjistroi aktin seksual duke e shpërndarë tek 3 djem të rinj.

Ai është i martuar dhe gjysh, ndërkohë që rreth një vit më parë është pushuar nga puna si roje i shkollës në Babru pas përndjekjes që i bënte 15-vjeçares.

Doku është shoqëruar në Polici bashkë me tre të rinj që e kërcënonin gjithashtu minorenen për publikimin e videos.

Lexo më shumë: