Aktualitet

Indeksi i Lumturisë, ja ku renditet Shqipëria

Indeksi i Lumturisë, ja ku renditet Shqipëria

Finlanda kryeson Raportin e Lumturisë Botërore, i cili u publikua së fundmi.

Raporti mat mbështetjen sociale, të ardhurat, shëndetin, lirinë, bujarinë dhe mungesën e korrupsionit për të përcaktuar lumturinë kombëtare të një vendi.

Shqipëria renditet në vendin e 87-të.

Indeksi i Lumturisë, ja ku renditet Shqipëria