Aktualitet

Infektohen me Covid-19 dy mjekë në Fier

Infektohen me Covid-19 dy mjekë në Fier

Dy mjekë në qytetin e Fierit kanë rezultuar pozitivë ndaj Covid-19, sipas News 24. Njëri është anestezist dhe mendohet se është infektuar në Vlorë. Pasi ka ndjerë simptoma, nuk është paraqitur në punë dhe ka kryer menjëherë tamponin.

Kurse mjeku tjetër e ushtron profesionin në Levan, por jeton në Fier.

Për të dy rastet po kryhet hetimi epidemiologjik.