Aktualitet

Infektohet Ardi Veliu, drejtori i Përgjithshëm i Policisë

Infektohet Ardi Veliu, drejtori i Përgjithshëm i Policisë

Është infektuar me koronavirus drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu, 48 vjeç. Sipas mediave televizive, gjendja e tij shëndetësore është stabile ndërsa është karantinuar në shtëpi ku po merr dhe mjekimin.

Për shkak të izolimit me 14 ditë,  drejtimin e policisë deri në shërimin e tij do ta marrë zv,drejtori Albert Dervishi.

Tashmë infektimi nga koronavirusi për zyrtarë të lartë, apo dhe personazhe të famshme duket se nuk përmban më lajm. A duhet ta kalojnë të gjithë koronavirusin?

Infektohet Ardi Veliu, drejtori i Përgjithshëm i Policisë