Aktualitet

Infermierja e QSUT-së ka infektuar 12 njerëz të tjerë

Infermierja e QSUT-së ka infektuar 12 njerëz të tjerë

Burime për News 24 raportojnë për 12 raste të reja me COVID-19 në shërbimin e mjekësisë interne. Edhe 8 pacientë të këtij shërbimi janë infektuar. Kontakti i tyre i parë është e njëjta infermiere që infektoi 13 personel mjekësor dhe pacientë edhe ditën e djeshme.

Në total bëhen 25 raste brenda QSUT-së mjek, infermierë dhe pacientë.