Aktualitet

Ish-ministrja analfabete e Bashës!

Ish-ministrja analfabete e Bashës!

Mund edhe të ketë të drejtë, por puna është se si fillim nuk ka kapacitetin as për ta shkruar saktë atë që i kanë thënë të thotë. Ish-ministrja e Arsimit, e qeverisë teknike të Lulzim Bashës, Mirela Karabina shfaq analfabetizëm në statusin që ka publikuar në Facebook.

Ish-ministrja analfabete e Bashës!

Ky është hall dhe të mendosh që këta janë njerëzit që sillen rreth oborreve politike dhe marrin detyra të rëndësishme.

Se krimin e të korruptuarit do e zgjidhë SPAK, por injorantët në politikë si do i largojnë?

Me Reformën Zgjedhore ndoshta???!!

Postimi i saj në Facebook: 

Pështyjini këto zvarranikë, shikojani fytyrat e majme me taksat tona. Kēta janē 35 anētarët e kēshillit bashkiak nga 60, mē te privilegjuarit me poste dhe shpërblime financiare, pagë dhe nëpër 3-4 borde shtetrërore. Mungon dr. Glozheni më thanë, edhe doktor, edhe klinikë private, edhe në spital shtetēror, edhe në borde,edhe firmos shembjen e Teatrit Kombëtar. Është edhe humoristi Gaz Paja që nuk e di ćfarē është teatri. Këta janē turpi, kēta janë fytyrat e krimit'.