Aktualitet

Këto janë 3 qytetet shqiptare me më shumë të prekur aktivë

Këto janë 3 qytetet shqiptare me më shumë të prekur

Deri më sot janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 në të gjithë vendin 969 qytetarë. Prej tyre, rreth 80% janë të shëruar.

Aktualisht janë 167 persona aktivë me COVID19, kryesisht në Tiranë, Durrës dhe Krujë.

Shpërndarja gjeografike e rasteve aktive është si vijon:

Tiranë            55

Durrës           47

Krujë             31

Shkodër         10

Berat              10

Kamëz            9

Fier                 2

Elbasan           1

Mirditë           1

Korçë             1