Aktualitet

Këto janë segmentet ku devijon trafiku sot nga ora 9:00 deri në 13:00

Këto janë segmentet ku devijon trafiku sot nga ora 9:00 deri në

Për shkak të vizitës së Kancelares Angela Merkel në Tiranë në disa segmente rrugore do të ketë bllokime dhe devijime të lëvizjes së makinave, për arsye sigurie.

Rinas-Unaza e Re, Sauk-Rruga e Elbasanit deri tek Pallati i Brigadave shoferët duhet të shmangin lëvizjen në këto segmente për moskrijimin e mbingarkesës në trafik, nga ora 09:00 deri në orën 13:00.

Njoftimi i plotë:

Në kuadër të masave për sigurimin e rendit dhe sigurisë publike para, gjatë dhe pas zhvillimit të takimit të Kancelares së Republikës Federale të Gjermanisë dhe Kryeministrave të Ballkanit Perëndimor në vendin tonë, më datë 14.09.2021, në Tiranë, në disa segmente rrugore, për motive sigurie, do të ketë bllokime dhe devijime të lëvizjes së automjeteve, konkretisht në Rinas-Unaza e Re, Sauk, Rruga e Elbasanit deri tek Pallati i Brigadave.

Policia e Shtetit kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të automjeteve që të shmangin lëvizjen në këto segmente rrugore, me qëllim moskrijimin e mbingarkesës në trafik nga ora 09:00 deri në orën 13:00 të datës 14 shtator, si dhe të përdorin rrugë alternative për të shkuar në destinacionet e tyre.

Shërbimet e Policisë do jenë prezente në të gjitha akset rrugore hyrëse dhe dalëse të qytetit të Tiranës dhe në rrugët e tjera në brendësi të kryeqytetit, me qëllim marrjen e masave për të siguruar dhe rregulluar trafikun në rrugët alternative, si dhe për t’iu ardhur në ndihmë përdoruesve të rrugës që do kenë nevojë.