Aktualitet

KLGJ shtyn shqyrtimin e kandidaturës së Daniel Sinës si anëtar i GJL

KLGJ shtyn shqyrtimin e kandidaturës së Daniel Sinës si

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka shtyrë kandidaturën e Daniel Sinës si anëtar i Gjykatës së Lartë.

Relatori është shprehur se do verifikojë shkarkimin e Sinës nga gara për KLGJ.

Ndërkaq, kujtojmë se Daniel Sina ka qenë kandidat nga radhët e jo gjyqtareve dhe është skualifikuar nga gara për KLGJ në vitin 2017-të. Aktualisht është komisioner publik, që garanton interesat e publikut në procesin e Vettingut.