Aktualitet

Bushati komenton vendimin për Negociatat: Tani është koha për pjekuri politike

Bushati komenton vendimin për Negociatat: Tani është koha

"I lumtur që më në fund rikonfirmoi vendimin e #2018 dhe dha dritën jeshile për nisjen e bisedimeve të pranimit me . Koha për të treguar pjekuri politike dhe unitet për të adresuar kushtet e përcaktuara për përgatitjen e Kuadrit Negociues dhe Konferencës së Parë Ndërqeveritare", shkruan Bushati.

Bushati komenton vendimin për Negociatat: Tani është koha

Shkruan Bushati, ish-ministri i Jashtëm pas lajmit për votimin OK në parim, që siç kuptohet nga statusi i tij nuk ka sjellë asgjë të re veç krizës që ka qenë po e tillë që në 2018. Edhe ish ministri Bushati kujton kushtet.