Aktualitet

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Rama është i ftuar në një intervistë që po mbahet në Teatrin e Operës së Baletit si i pandehur.

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Gazetari Alfred Lela para tij hoqi pantallonat.

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Në “Syri TV” po flet Presidenti Meta, që paradite s’priti ambasadoren amerikane, Yuri Kim.

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Ndërsa Berisha shkoi në emisionin “Opinion”.

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Një përzierje e madhe që duket se ka rikthyer çmendinën siç e quan portali pikant 'bota.al':

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Profesori Lufti Dervishi shkruan:

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Ndërsa gazetari Mero Baze bën një postim: 

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina

Komentuesit me tej kanë shprehur nervozizëm se nuk iu ka pëlqyer debati-show dhe jo pyetje-përgjigje sqaruese për njerëzit.


Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi në emisionin "Open"

Ndërsa vetë kryeministri Rama tek emisioni “Real Story” ku po përballet me tre gazetarë, tha: “Përgjithësisht publiciteti duket si ndërprerje. Por në këtë rast publiciteti do duket si emision dhe kjo (debati) do të duket si ndërprerje”.

Ja disa komentues:

Komentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendinaKomentuesit irritohen me emisionet e darkës/ Nisi çmendina