Aktualitet

Konfirmohen 23 fluturime nesër nga Rinasi: Kush lejohet dhe ç’duhet të bëjnë pasagjerët para nisjes

Konfirmohen 23 fluturime nesër nga Rinasi: Kush lejohet dhe

Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit ka konfirmuar 23 fluturime të parashikuara për ditën e nesërme. Në njoftimin e publikuar, ku gjendet lista me destinacionet, TIA thekson se pasagjerët duhet të mbajnë me detyrim maskë, të kontaktojnë kompanitë ajrore para udhëtimit dhe vendet pritëse për rregulat e karantinës dhe të zbatojnë protokollin e higjienës.

Bëhet fjalë vetëm për rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀

Më poshtë keni njoftimin e plotë:

23 Fluturimet e konfirmuara për datën 15.07.2020 ⠀⠀
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkure janë:⠀⠀

✈️Pegasus – Antalia – Tiranë (Çarter turistik)
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë - Luton dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim
✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️SkypUp – Tiranë - Kiev dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
⠀⠀
Tirana International Airport⠀⠀