Aktualitet

Kosova, një dashuri e vështirë

Kosova, një dashuri e vështirë

Kosova shënon 16 vjet nga shpallja e pavarësisë së saj si shtet. 16 vjet plot sfida, arritje, vështirësi, të cilat janë tejkaluar falë këmbënguljes së popullit dhe bashkëveprimit me aleatët tanë strategjikë.

Cilat janë sfidat kryesore të Kosovës 16 vite më pas?

Cilat janë sfidat para Kosovës dhe rajonit në kushtet e një mjedisi të sigurisë në Europë totalisht të ndryshuar, si pasojë e pushimit të Ukrainës nga ana e Rusisë dhe takticizmit në rritje për të mbështetur status quo në rajonin tonë?

Ndiq podcastin Public Square, nga Ditmir Bushati

Tiranapost.al