Aktualitet

Kryeministri bashkë me Bora Muzhaqin dhuron gjak dhe fton të gjithë ta bëjnë

Kryeministri bashkë me Bora Muzhaqin dhuron gjak dhe fton të

Kryeministri Edi Rama, bashkë me ministren e Rinisë, Bora Muzhaqi, kanë dhuruar gjak për fëmijët talasemikë, në mjediset e bibliotekës të Kryeministrisë.

Kryeministri bashkë me Bora Muzhaqin dhuron gjak dhe fton të

Gjatë fjalës së tij Rama u shpreh: Duhet t’i sqarojmë njerëzit që kjo bën mirë për shëndetin e atyre që japin gjakun sepse nuk e dinë që i ripërtërin të gjitha.

Kryeministri bashkë me Bora Muzhaqin dhuron gjak dhe fton të