Aktualitet

Kryeministri Rama sot i ‘pandehur’ në gjyqin për Teatrin

Kryeministri Rama sot i ‘pandehur’ në gjyqin për Teatrin

Kreun e qeverisë ndoshta nuk do ta shohim asnjëherë në një gjyq të vërtetë, por gazetari Sokol Balla vendosi ta kthente Teatrin e Operës në një ‘gjyq’ për kryeministrin Rama. Gjyqi po bëhet për çështjen e Teatrit.

Kryeministri Rama sot i ‘pandehur’ në gjyqin për Teatrin

Emisioni “Real Story” me titullin “Një kryeministër i pandehur” e ka vendosur kryeministrin përballë ‘trupit gjykues’.

Kryeministri Rama sot i ‘pandehur’ në gjyqin për Teatrin

Tre gjyqtarët janë analistët dhe gazetarët: Alfred Lela, Agron Gjekmarkaj dhe Robert Rakipllari.

Kryeministri Rama sot i ‘pandehur’ në gjyqin për TeatrinKryeministri Rama sot i ‘pandehur’ në gjyqin për Teatrin