Aktualitet

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e mbetjeve kryebashkiakëve dhe tregon planin

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Në mbledhjen me kryetarët e bashkive të gjithë Shqipërisë, ministrja e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro foli përmes fotove. Fokusi ishte tek menaxhimi i mbetjeve urbane dhe rurale. Kumbaro paraqiti një sërë fotosh të koshave të mbeturinave që nga Dhërmiu, Himara, Durrësi, Kavaja dhe Orikumi e Vlora. Fotot treguan se ka ende punë për të bërë në lidhje me menaxhimin e këtyre mbetjeve.

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e
Foto e shkrepur nga ministrja Kumbaro

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Sipas Kumbaros puna për pastrimin duhet të nisë që tani për t`u bërë vendi gati për sezonin turistik.

“Nuk mund të kemi sezon të suksesshëm turistik pa pastruar mbetjet. Që nga dita që kam marrë detyrën, unë dhe skuadra ime jemi në terren. Neve, na zë tartakuti, siç thotë Gjirokastra, që kur arrijmë një rezultat, mezi presim të arrijmë në hapin tjetër”, tha ministrja e Turizmit Mirela Kumbaro.

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Kumbaro me foto dhe jo me llafe! Iu “përplas” imazhet e

Ajo shton se ministria e ka nisur punën për përgatitjen për sezonin e ri turistik dhe se është në dijeni se edhe disa bashki kanë filluar gjithashtu të bëhen gati.

Në fund shton se do të dalë në terren në vazhdim për t`u takuar kokë më kokë më kryebashkiakët e qyteteve të gjithë vendit.