Aktualitet

Kur do jetë gati Rruga e Arbrit?

Kur do jetë gati Rruga e Arbrit?

Rruga e Arbrit pritet të jetë e përfunduar në vitin 2021, pra vitin që vjen. Lajmin e bëri me dije ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku e cila tha se sipas kontratës dorëzimi bëhet në 2022-shin, por, siç shpjegoi ministrja:

Rruga e Arbrit është gati në nëntor 2022, sipas kontratës, por Kryeminsitri Rama ka insistuar dhe ka marrë fjalën e ndërtuesit që kjo rrugë do dorëzohet një vit para afatit pra në 2021, 12 muaj para afatit.

Kur do jetë gati Rruga e Arbrit?

Ministrja tha se disa segmente mund të fillojnë të bëhen fuksionale shumë më shpejt.

Rruga e Arbrit do shkurtojë Tiranë- Peshkopi që do bëhet në më pak se 1 orë. 

Kur do jetë gati Rruga e Arbrit?