Aktualitet

Kush do të jetë drejtuesi i Gjykatës së vetme të Apelit

Kush do të jetë drejtuesi i Gjykatës së vetme të Apelit

Nga kjo e mërkurë, 1 shkurt, hyn në fuqi zbatimi i hartës së re gjyqësore me vënien në funksion të Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm në Tiranë.

5 Gjykatat e Apelit në: Shkodër, Vlorë, Durrës, Korçë dhe Gjirokastër do të shkrihen sot. Hapur do të qëndrojë vetëm një zyrë informacioni në secilin rreth.

Drejtues i kësaj prokurorie do vazhdoj të jetë drejtuesi aktual i ish-Prokurorisë së Apelit Tiranë Gent Xholi i zgjedhur me një mandat tre vjeçar.