Aktualitet

Lista e plotë e drejtorëve që lëvizin dhe ata që morën detyrën

Lista e plotë e drejtorëve që lëvizin dhe ata që

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ka rifreskuar disa nga drejtoritë e rëndësishme, me qëllim që ish-drejtorët të angazhohen me kohë të plotë në fushatën zgjedhore. Ndërkohë është zbardhur lista e plotë e ish-drejtorëve që kanë lëvizur dhe kanë zbritur në terren për t’u përgatitur për fushatën zgjedhore, dhe atyre që i kanë zëvendësuar.

Lista:

Redi Molla – Drejtor i Përgjithshëm i UKT – në vend të tij Elton Kacidhja

Elton Kacidhja – Drejtor i Përgjithshëm i Rrugëve dhe Ndriçimit Publik – në vend të tij Erindi Bejko

Erindi Bejko – Drejtor i Përgjithshëm i Bashkëpronësisë – në vend të tij Aurel Çuko

Ditjon Baboçi – Drejtor i Përgjithshëm i Urbanistikës – Në vend të tij Frida Pashako

Rigels Balla – Drejtor i Drejtorisë së Investimeve Publike – Në vend të tij Ilda Qazimllari

Adi Boletini – Drejtor i Shërbimeve Funerale në Tufinë – Në vend të tij Arjan Manahasa

Besim Petrela – Drejtor i Kulturës dhe Trashëgimisë Kulturore – Në vend të tij, Dhimitraq Furrxhi

Drejtor i Qendrës TEN – Emërohet Vitmar Basha

Studio Kadare – Emërohet Brisi Trajko

Spiro Koleka - Drejtor i Klubit Sportiv Tirana - ne vend te tij vjen Debora Keçi.

Valter Gjoni - Drejtor i Protokollit dhe Ceremonialit Zyrtar - ne vend te tij Fiona Hasani

Esmeralda Byberi - emerohet ne Drejtorine e Zones se Lire Ekonomike, Investimeve te Huaja dhe Diaspores

Rezart Cenaj - Drejtor i Qendres Sociale Multidisiplinare, ne vend te tij eshte emeruar Marilda Zizolli

Epidamn Zeqo - Drejtor i Planifikimit Strategjik dhe Jetesimit te Prioriteteve, ne vend te tij Emilda Prifti

Klodiana Bici - emerohet ne drejtorine e Objekteve ne Bashkepronesi

Faola Hodaj - emerohet ne drejtorine e Inovacionit