Aktualitet

Lufta Nacional Çlirimtare bashkon të majtën

Lufta Nacional Çlirimtare bashkon të majtën

Lufta Nacional Çlirimtare bëri bashkë figurat kryesore të së majtës shqiptare.

Presidenti Meta, Kryeministri Rama. Kryeparlamentari Ruçi, Kryebashkiaku Veliaj të gjithë kanë qenë të pranishëm në Varrezat e Dëshmorëve këtë paradite të 29 nëntorit. Të gjithë janë shfaqur me maska dhe nën kushtet e sigurisë për të respektuar masat ndaj Covid-19.

Kanë kryer nderimet siç rasti e kërkon me përulje dhe kurora me lule pranë dëshmorëve dhe më pas janë larguar.