Aktualitet

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit Edi Rama?

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Është një pakujdesi në postim apo një postim me qëllim? Por disa portale janë kapur pas këtij fakti, edhe nisur nga raportet e ngrira të Presidentes së Kosovës dhe kryeministrit shqiptar.

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Ndërkohë që flitet për Ballkan të Hapur e miqësitë, apo marrëdhënie vëllazërore, Samiti i Selanikut dëshmon një fakt të trishtë ku dy shtete si Shqipëria dhe Kosova, dhe një komb kanë cic-mice mes udhëheqësve të tyre.

Ja disa nga fotot e shkrepura në Selanik

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Postimi i Vjosa Osmanit

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Postimi i Edi Ramës

Luftë e ftohtë fotosh mes presidentes Vjosa Osmani dhe kryeministrit

Tiranapost.al