Aktualitet

Matura/ Publikohen datat dhe procedurat për aplikimin në Universitet

Matura/ Publikohen datat dhe procedurat për aplikimin në Universitet

Ministria e Arsimit ka publikuar datat dhe procedurat për aplikimin në Universitet për maturantët. Gjithsej do të jenë tre raunde dhe aplikimi do të bëhet në portalin u-Albania.

Raundi i parë për regjistrimin në Universitet është datat 29 korrik deri në 3 gusht 2022. Raundi i 2-të për regjistrimin në Universitet në 22-24 shtator dhe raundi i 3-të në datat 19-21 tetor.

Për më shumë klikoni linkun