Aktualitet

Mbyllet burgu i Zaharisë, të burgosurit transferohen në Lezhë

Mbyllet burgu i Zaharisë, të burgosurit transferohen në

Burgu i Zaharisë ku vuajnë dënimin të burgosurtit me probleme mendore do të mbyllet në fund të këtij muaji.

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja u shpreh se në datat 27 dhe 28 nnëtor të burgosurit do të transferohen neë burgun e Shënkollit në Lezhë.

Burgu po mbyllet përshkak të kushteve të këqija.

Tiranapost.al