Aktualitet

Me fjalë të vogla t’kam dasht!

Me fjalë të vogla t’kam dasht!

Ky emigrant shqiptar është bërë viral në rrjet për shkak të intervistës së tij për gazetarën e Vizion Plus.

Teksa i emocionuar përpiqet të tregojë pse ndodhet me stadiumin Galatsi për të ndjekur mitingun e kryeministrit shqiptar, Edi Rama, ka një moment kur shpërthen në zhargon…


Mitingu me shqiptarët e Greqisë dje në Athinë, ka marrë vemendje për shkak të ndjeshmërisë që veçanërisht përfaqësojnë emigrantët shqiptarë dhe historiku i tyre në vendin fqinj.

Ata sot janë të integruar, por rruga e shqiptarëve në Greqi më vitet ‘90 ka qenë një nga mundimet më të mëdha edhe për raste politike dhe diskriminimit që shqiptarët kanë ndjerë në shtetin helen.