Aktualitet

Mediat raportojnë për një sulm kibernetik në Policinë e Shtetit! Fiken të gjitha pajisjet kompjuterike

Mediat raportojnë për një sulm kibernetik në Policinë e

Mediat si Euronews dhe Shqiptarja.com kanë raportuar pak më herët për një sulm kibernetik në Policinë e Shtetit, duke cituar burime nga brenda.

Sipas tyre janë urdhëruar të fiken të gjitha pajisjet kompjuterike në të gjitha strukturat.

Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga Policia e Shtetit.