Aktualitet

Merrnin para në këmbim të notës, Gjykata lë në burg pedagogun e sekserin në Korçë

Merrnin para në këmbim të notës, Gjykata lë në

Gjykata ka caktuar masën e sigurisë ‘arrest me burg’ për pedagogun e Shkencave Humane në Korçë, Alket Dino, I cili akuzohet se merrte para nga studentët në këmbim të notave kaluese.

Gjithashtu në burg është lënë edhe Xhevi Dervishi I cili akuyohet për mitmarrje

Në momentin e arrestimit ata janë kapur secili me një sasi prej përkatësisht 300 euro dhe 50 mijë lekë të reja, të cilat dyshohet se I kanë përfituar nga studentët.